Vita Vionic Vigo

VITA VIONIC VIGO is een volledig nieuwe generatie prothese-elementen gemaakt van SE-polymeer met een ontwerp dat is geperfectioneerd voor het digitaal vervaardigen van gebitsprotheses.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Voordelige fabricage zonder handmatige of CAM-nabewerking, dankzij een tandontwerp dat is geperfectioneerd voor een digitale workflow.
Tijdbesparende afwerking van de prothese door lijmverbinding van de cervicaal gezandstraalde tanden in de prothesebasis.

 

 

 

 

 

 

 

- Maakt de zeer efficiënte fabricage van volledige prothesen mogelijk met digitale fabricagesystemen (frees- en 3D-printtechnologie).
- Biedt een geïntegreerd materiaalsysteem met digitale gebitsprothese en hechtoplossingen, evenals try-in / basismaterialen voor procesveilige fabricage.
- Zorgt voor een efficiënte, digitale verwerkbaarheid dankzij een kleinere tandafmeting, gezandstraalde tandhals en een ondersnijdingsvrij basaal ontwerp.
- Onbeperkte, patiëntspecifieke ontwerpopties dankzij VITA-bibliotheken met de grootste verscheidenheid aan setup-concepten.
-  Maakt een productiviteitsverhoging van 286% mogelijk in vergelijking met digitale processen van de eerste generatie door middel van 3D-printprocessen. 
- Maakt tijdbesparende fabricage mogelijk met aanzienlijk minder handmatige productie-inspanningen, met een tijdsbesparing van meer dan vijf uur in vergelijking met conventionele fabricage.

Download hier de brochure

 

Nu verkrijbaar bij Dental Noord.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.